Promocija knjiga “ONI” i “U malu je uša đava” i otvaranje izložbe “ONI”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Knjige „U malu je uša đava“ i „ONI“ u organizaciji Narodne knjižnice Blato predstavila je sinoć na trgu dr. Franje Tuđmana u Blatu gđa. Tisja Kljaković Braić. Osim predstavljanja knjiga, otvorena je i istoimena izložba „ONI“ u Klavir sali Doma Kulture.

Uvod u ugodnu večer dala je ravnateljica knjižnice Franciska Jurišić Bačić, a kroz knjige nas je vodila Tončica Farac, kojoj se ovim putem još jednom zahvaljujemo na predivnom predstavljanju knjiga. Iako gospođa Kljaković Braić često naglašava da je slikarica, a ne pisac, obje knjige su joj bestselleri. Ni sama autorica nam nije znala reći zašto su ONI tako popularni, zašto u svakom dijelu lijepe naše imaju svoje obožavatelje. Jedino u što smo sigurni, nakon ugodnog druženja sa autoricom, je u uspjeh i svih sljedećih djela. Hvala još jednom i svim posjetiteljima koji su iskazanim interesom i pozitivnom energijom učinili ovaj događaj posebnim.

Izložbu ONI možete doći pogledati svakim radnim danom od 09:00 od 12:00h i od 18:00 do 21:00 do subote (24.08) u Klavir salu Doma kulture u Blatu.